DOKUMENT-TARRA OY VAHVISTAA MARKKINA-ASEMAANSA YRITYSKAUPALLA

 

Dokument-Tarra Oy on ostanut koko PS-Print Oy:n osakekannan Tekniseri Group Oy:ltä 02.10.2017. Kauppa vahvistaa nyt muodostuneen Dokument-Tarra -konsernin asemaa Suomen tarramarkkinoilla.

Dokument-Tarra Oy on joensuulainen tarrapaino, jonka tuotanto sijaitsee nykyisin Keuruulla. Yhtiö on valmistanut tarroja jo vuodesta 1987 lähtien. Nyt toteutuneen yrityskaupan myötä joensuulaisen perheyrityksen toiminta laajenee Kemiin, jossa PS-Print Oy jatkaa toimintaansa. Lisäksi Dokument-Tarra Oy:llä on myyntikonttorit Lappeenrannassa, Raisiossa ja Jyväskylässä.

Dokument-Tarra -konsernin painotaloissa pyörii yrityskaupan myötä yhteensä 10 tuotantokonetta. Henkilöstön määrä kasvaa 23 työntekijästä 36 työntekijään. Merkittävän yrityskaupan myötä Dokument-Tarra -konserni parantaa asemiaan tarrapainomarkkinoilla saadessaan ammattitaitoiseen joukkoonsa uutta osaamista ja laajenevan tuotevalikoiman. Tuotannon kasvava volyymi parantaa myös konsernin kustannuskilpailukykyä. Konsernin vuotuisen liikevaihdon odotetaan kohoavan 6 miljoonaan euroon ja markkinaosuuden n. 15 %:iin.

Yrityskaupan myötä Dokument-Tarra -konserni pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä pidemmälle jalostettuja ja näyttäviä tuote-etikettejä ja tarroja. Silkkipaino- ja kuumafoliointitekniikoin valmistettuja etikettejä käytetään mm. juoma-, kosmetiikka- ja kemianteollisuudessa. Lisäksi konserni pystyy tarjoamaan pienten sarjojen digipainoetikettejä. PS-Print Oy on erikoistunut korkean jalostusasteen tuote-etiketteihin, jotka sisältävät näyttäviä erikoiskoristeluja.